Websites - Website laten maken? - WebinWeb Design

Websites

Een Website is meer dan alleen een mooi plaatje.

Maatwerk websites op basis van WordPress

Standaard templates, daar doen we niet aan. Als je organisatie uniek is, dan moet dat ook benadrukt worden in je website. Onze designers gaan mee met de trends, maar overdrijven hier niet mee. We vertalen jou idee naar een functioneel ontwerp dat past bij de organisatie. Een ontwerp waarbij ook keuzes gemaakt moeten worden. We willen immers niet alleen een mooi plaatje, maar ook een goede webervaring creëren.

 

Concept strategie

Het totale plaatje van een website moet van A tot Z kloppen. Van gekozen kleuren, tekst, beeldmateriaal tot een passend lettertype. Daar hebben wij ideeën over die we graag met jou willen delen. We bedenken een concept op basis van de gekozen strategie en de doelstellingen. We vertellen een verhaal wat je merk nog sterker én nog herkenbaarder maakt.

 

Resultaat telt!

Websites die hun doelgroep feilloos weten te bereiken, hoog scoren in Google en vooral uniek zijn. Passend bij het bedrijf of organisatie en afgestemd op jouw wensen en ideeën. Wij leggen onze focus op het behalen van deze resultaten. Wij doen dat door het gebruik van goed beeldmateriaal, pakkende teksten en natuurlijk een mooi design.

Wil je meer weten?