Website onderhoud

Zoals alles in het leven heeft ook je website regelmatig onderhoud nodig. Voor WordPress en de geïnstalleerde plugins komen regelmatig updates uit. Nieuwe versies van de software waarin beveiligingslekken worden gedicht of functionaliteiten worden toegevoegd. Het bijhouden van je website is daarom essentieel voor een goede en veilige werking van jouw website.

Hoe gaat het onderhoud in zijn werk

WordPress en de geïnstalleerde plugins moeten regelmatig van updates worden voorzien voor een optimale beveiliging.

Ongeveer 6 keer per jaar controleren wij je website op updates. De nieuwe updates worden altijd eerst getest op een aparte ‘staging’ server op de werking en compatibiliteit met de geïnstalleerde WordPress versie en de overige plugins. Wanneer de website goed werkt op de staging server worden de updates geïnstalleerd op de live website of webshop.

Zo zorg ik ervoor dat de website of webshop altijd goed werkt. Ook na een software update.

Werkzaamheden aan de website

Een website is nooit af. Daarom schakelen klanten mij vaak in voor het bijhouden en uitbreiden van zijn / haar website of webshop wanneer daar behoefte aan is. Met het regelmatig plaatsten van nieuwe artikelen, projecten of andere updates blijf je in zicht van je doelgroep. Ook wanneer je zelf geen tijd (of zin) hebt.

Ik kan je snel helpen en ondersteunen wanneer dat nodig is.

WordPress website laten maken

Strippenkaart

Wanneer er werkzaamheden aan de website worden uitbesteed doen we dit middels een strippenkaart. Er worden vooraf uren / strippen ingekocht voor support tegen een gereduceerd tarief. Na iedere aanpassing aan de website worden er strippen afgehouden totdat alle strippen op zijn. Denk hierbij aan de al oude strippenkaart voor de bus die we vroeger hadden. Na iedere toevoeging aan de strippenkaart wordt je op de hoogte gehouden wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd, voor welke werkzaamheden en hoeveel tijd en strippen dit heeft gekost.

Responsive website laten maken

Wat is het voordeel van een strippenkaart

  1. Altijd een up-to-date website of webshop
  2. Geen kleine facturen die verstuurt moeten worden
  3. Werkzaamheden aan de website eenvoudig uitbesteden
  4. Snelle response
  5. Altijd kennis van beschikbare strippen.
  6. Meer dan 10+ jaar ervaring in custom WordPress design en development

Neem gerust contact met mij op via info@webinweb.nl