Webshops - Webshop laten maken? - WebinWeb Design

Webshops

Of het nu gaat over enkele- of duizenden producten in je online webshop, WooCommerce kan het allemaal aan.

Alles in één keer goed geregeld

Een succesvolle online winkel begint met een goede structuur. Geen poespas maar heldere en duidelijke weg in het bestelproces. De focus gericht op de producten die je wilt verkopen. Van kleding tot zwembaden, alles is mogelijk. Wij kennen het systeem door en door. Al meer dan vijf jaar ontwikkelen wij kleine en grote eCommerce webshops. Eigentijds en met vol passie en plezier.

 

Enter WooCommerce

WooCommerce zorgt ervoor dat je WordPress kunt inzetten als webshop platform. Zo ontstaat er een webshop systeem waarbij ook nog eens een robuust Content Management Systeem (CMS) aan hangt. Alles komt vanuit één gebruikersvriendelijk systeem waardoor contentbeheer kinderlijk eenvoudig wordt.

 

Automatisch factureren

Ook voor online aankopen is een factuur van belang. Door een factuurmodule te integreren in de webshop kunnen facturen voor de betreffende order automatisch gegenereerd worden. Zodra een bestelling is geaccordeerd, verstuurd het systeem automatisch de factuur per e-mail. Netjes opgemaakt in je eigen huisstijl. Makkelijker kan het bijna niet.

 

Internationaal zaken doen

Met een webwinkel ben je niet gebonden aan een bepaalde regio zoals bij een standaard fysieke winkel. Je kunt je zelfs richten op doelgroepen in het buitenland. Je marktgebied en omzetpotentieel wordt dan ineens aanzienlijk hoger.

Om ook succesvol in het buitenland te zijn, zal je naast het Nederlands ook vreemde talen moeten toevoegen aan de webshop. Niet alleen op de website zelf, maar ook in de backend van de webshop. De e-mails, de facturen en de pakbonnen moeten zijn voorzien van de juiste taal.

Ook de betalingsmethodes moeten aangepast worden. In Nederland kennen we iDeal als online betaalmiddel, in België MisterCash en in Duitsland Sofortbanking. De betaalmethodes per land zijn afgeschermd zodat alléén de geldige betaalmethodes per land zichtbaar zijn.

Wil je meer weten over internationaal zaken doen met een WooCommerce webshop? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer weten?