Webshops & E-commerce

Enterprise webshop met WooCommerce

Alles in één keer goed geregeld

Een succesvolle online winkel begint met een goede structuur. Geen poespas maar heldere en duidelijke weg in het bestelproces. De focus gericht op de producten die je wilt verkopen. Van posters tot zwembaden, alles is mogelijk.

Wij kennen het systeem door en door. Al meer dan vijf jaar ontwikkelen wij kleine en grote eCommerce webshops. Eigentijds, vol passie en plezier zorgen wij ervoor dat jij je online doelstellingen behaalt.

Internationaal zaken doen

Met een webwinkel ben je niet gebonden aan een bepaalde regio zoals bij een standaard fysieke winkel. Je kunt je zelfs richten op doelgroepen in het buitenland. Je marktgebied en omzetpotentieel wordt dan ineens aanzienlijk hoger.

Om ook succesvol in het buitenland te zijn, zal je naast het Nederlands ook vreemde talen moeten toevoegen aan de webshop. Niet alleen op de website zelf, maar ook in de backend van de webshop. De e-mails, de facturen en de pakbonnen moeten zijn voorzien van de juiste taal.

Ook de betalingsmethodes moeten aangepast worden. In Nederland kennen we iDeal als online betaalmiddel, in België MisterCash en in Duitsland Sofortbanking. De betaalmethodes per land zijn afgeschermd zodat alléén de geldige betaalmethodes per land zichtbaar zijn.

Wil je meer weten over internationaal zaken doen met een WooCommerce webshop? Neem dan contact met ons op.

Contact