Professionele webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken doe je eenvoudig bij WebinWeb. Ik bouw gebruiksvriendelijke webshops met WordPress en WooCommerce. Haal het maximale uit je webshop. Realiseer nog meer omzet met een webshop van WebinWeb. Bekijk de mogelijkheden of neem direct contact op!

Webwinkel laten maken?

Je wilt een webshop laten bouwen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Stop met zoeken. Ik heb meer dan 10+ jaar ervaring in het bouwen van razendsnelle en conversie gerichte webshops. Dankzij deze kennis weet ik precies wat wel en wat niet werkt. Ik heb professionele webshops gebouwd voor verschillende branches zoals kleding, sport, agrarisch, leisure etc. Webshops worden altijd op maat gemaakt in WordPress en WooCommerce aan de hand van jouw wensen en eisen.. Ook koppelingen met externe systemen zoals kassasystemen en boekhoudpakketten behoort tot de mogelijkheden.

Ook een professionele webshop laten bouwen? Ik vertel je graag alles over de mogelijkheden.

Webshop laten bouwen met focus op conversie

Een webshop laten maken begint met een goed doordacht en fris design. De webshop moet er uit springen zowel visueel als in gebruiksvriendelijkheid. Een eerste indruk maar je immers maar één keer. Dit is de basis voor goed converterende webshops.

Deze basis is belangrijk voor de ‘customer journey’ van je bezoekers. Ik zorg er voor dat dit soepel verloopt met zo min mogelijk afleiding tijdens het proces van de winkelwagen tot aan de verkoop. Ik zorg voor 100% focus op conversie.

Webshop laten maken webinweb

Responsive webshop:
gebruiksvriendelijk van desktop tot mobile

Als je een webshop wilt laten maken is het belangrijk dat deze gebruiksvriendelijk is op alle type apparaten. Van desktop tot mobiele telefoons. Alle webshops van WebinWeb zijn volledig responsive. Dat wil zeggen dat de webshop zich aanpast aan het scherm waarop deze bekeken wordt.

Omdat tegenwoordig de meeste online aankopen worden gedaan via de mobiele telefoon, denk ik mobile first. Naast een professionele webshop ontwerp ik, op aanvraag, ook een mobile design voor jouw webshop. Hierdoor is de gebruikservaring optimaal tijdens een bezoek aan jouw webshop.

 

Responsive website laten maken

Professionele webshop met externe koppelingen en custom plugins

Is het mogelijk om een extern systeem te koppelen aan je webshop zoals een voorraadsysteem? Ja, in de meeste gevallen is dit mogelijk. Vaak hebben systemen al een, kant-en-klare, plugin beschikbaar. In andere gevallen alleen maar een API (Application Programming Interface). Hiermee kan ik dan een custom plugin bouwen die communiceert met het externe systeem.

Soms zijn er functionaliteiten die je graag wilt hebben in een webshop, maar niet beschikbaar zijn. Er bestaat geen plugin die deze functionaliteit faciliteert. De enige manier om deze functionaliteiten toch te verkrijgen is een custom plugin te bouwen speciaal voor jouw webshop.

Wil je meer weten over externe koppelingen en custom plugins voor jouw webshop? Neem dan contact mij op!

Webwinkel laten maken door WebinWeb.
Dit zijn de voordelen:

  1. Altijd een uniek, professioneel en uitgesproken vormgegeven webshop
  2. Gebruiksvriendelijke webshop voor de bezoeker én beheer
  3. Een professionele webshop met 100% focus op conversie
  4. Een webshop die aansluit bij jouw wensen en doelstellingen
  5. 100% responsive webshop. Perfect weergegeven op desktop & mobiel
  6. Voorraadbeheer lokaal of via extern systeem
  7. Woocommerce als onderliggende webshop module
  8. Meer dan 10+ jaar ervaring in custom webshop design en development

Neem gerust contact met mij op via info@webinweb.nl