Webdesign Valkenswaard

Websites waar je van houdt

Webdesign Valkenswaard is meer dan alleen een mooi plaatje.

WebinWeb Design is een creatief webdesign bureau. Specialisten in webdesign, e-commerce en WordPress. Klein in omvang, maar groot in prestaties. Vanuit de regio Valkenswaard ontwikkelen wij smaakvolle designs, ondersteund door een sterk concept. Daar is waar we voor staan. Groot, klein, online, offline, lokaal of internationaal. Grootte doet er bij ons niet toe. We werken aan uiteenlopende projecten voor zowel topmerken als voor coole startups.

 

Keuzes en storytelling

Standaard templates, daar doen we niet aan. Als je organisatie uniek is, dan moet dat ook benadrukt worden in je website. Wij werken graag met een totaal pakket. Alles moet kloppen van A tot Z. Dat er keuzes gemaakt moeten worden is onvermijdelijk. Juist hierdoor dringen we door tot de kern.  We bedenken een concept op basis van de gekozen strategie en de doelstellingen. We vertellen een verhaal wat je merk nog sterker én nog herkenbaarder maakt.

 

Technisch hoogstandje

Een mooi uitziende website is vanzelfsprekend, maar daar blijft het bij ons niet bij. Het technische aspect van de website is zeker zo belangrijk. Wij kijken ook naar de structuur van de website. Hoe bouwen we dit op met zo min mogelijke code? Ook gaan we proberen zo min mogelijk plugins te gebruiken. Geen toeters en bellen die we toch niet gaan gebruiken. Gewoon, alleen het hoog nodige. Zo houden we de website of webshop compact, wordt de laadtijd sneller en heeft Google er weer een vriendje bij.

Heb jij een uitdaging? Laat het ons weten en je zal merken dat wij de ideale partij zijn om mee samen te werken.

Contact