Responsive websites

Gebruiksvriendelijk van desktop tot mobile. Een website die zich aanpast aan het scherm hoe groot, of klein, deze ook is. Dat is een responsive website. Een website die perfect werkt voor ieder type gebruiker. Het maakt niet uit of een bezoeker jouw website bekijkt op een desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon. De bezoekers krijgen altijd de beste ervaring voorgeschoteld.

Mobielvriendelijke website

Tegenwoordig willen we altijd en overal websites bekijken. Even het laatste nieuws checken of de sportuitslagen bekijken. Dit kunnen we doen op een desktop of onderweg op een telefoon. Daarom wil je dat jouw website op ieder device er top uitziet en dat de website snel laad.

Bij het bouwen van websites en webshops maak ik deze altijd responsive. Jouw nieuwe website is dus altijd geschikt voor alle devices. Bij verschillende resoluties pas ik de modules aan voor een optimale weergave. Daarbij kan ik elementen weglaten op kleinere schermen of juist toevoegen.

Pixel perfect

Wist je dat 52% van de websites worden bekeken op een smartphone? Dit is meer dan de helft van je bezoekers. Daarom is het tegenwoordig extra belangrijk dat je website mobielvriendelijk is en er top uitziet op een mobiele telefoon.

Naast een ontwerp voor desktop weergave, is het ook mogelijk om een ontwerp te maken speciaal bestemd voor smartphone weergave. Dan weet je precies hoe de website eruit komt te zien op een mobiele telefoon voordat we van start gaan met de bouw.

Responsive website laten maken

Responsive website door WebinWeb.
Dit zijn de voordelen:

  1. Altijd een uniek, professioneel en uitgesproken vormgegeven website
  2. Een maatwerk website is de standaard. Jouw bedrijf is toch ook uniek?
  3. Een website die aansluit bij jouw wensen en doelstellingen
  4. 100% responsive website. Perfect weergegeven op desktop & mobiel
  5. Eindeloze mogelijkheden met custom development
  6. Eenvoudig beheer van de backend door onze flexibele modules
  7. Meer dan 10 jaar ervaring in custom WordPress design en development.

Neem gerust contact met mij op via info@webinweb.nl