SunnyTent - WebinWeb Design

SunnyTent

Een prachtig ontworpen merk en e-commerce website.

Bekijk Website

Project overzicht

In een tijd dat kinderen te vaak tv kijken en achter hun spelcomputers zitten, is het creëren van extra mogelijkheden tot fijn buitenspelen belangrijk. Wij helpen daar graag aan mee en hebben de taak gekregen om de SunnyTent e-commerce webshop te realiseren.

SunnyTent

De uitdaging

De focus van deze webshop ligt in het verkopen van een nieuw product. Een nieuw product betekent ook dat er reclame gemaakt moet worden. Daarom is er eerst goed gekeken naar het concept. Hoe kunnen we dit nieuw product goed in de markt zetten?  Meerdere bedrijven binnen het samenwerkingsverband van Point-C, waar WebinWeb Design deelnemer is,  hebben meegewerkt aan dit project.

De oplossing

 Een oplossing met meerdere bedrijven. Zo realiseerde Ligthart Communicatie het concept en positioneren, Studio Twintigtien het logo en de visuals & RGB Producties de commercial video. Wij realiseerden de webshop met WooCommerce.

 

SunnyTent

 

Meertalig

In 2017 is SunnyTent internationaal gegaan en zijn er naast het Nederlands ook de talen Duits, Frans en Engels toegevoegd. Inmiddels wordt de SunnyTent verkocht in meer dan 8 Europese landen. In 2018 is Spanje daaraan toegevoegd. Dit betekent wel dat de website in meerdere talen beschikbaar moet zijn vanuit één centraal beheersysteem. Ook de automatische PDF facturen worden in de eigen taal automatisch verstuurd.

Wil je meer weten?