Rofra Sportieve Arrangementen - WebinWeb Design

Rofra Sportieve Arrangementen

Verschillende website waaronder kanovarenvalkenswaard.nl

Bekijk Website

Project overzicht

Al meer dan 30 jaar organiseert Rofra kanotochten over de Dommel. Daarnaast heeft Rofra zich ontwikkeld tot een bekwame evenementenorganisatie op het gebied van recreatieve, sportieve en avontuurlijke groepsuitjes met meer dan 100 activiteiten. Voor één van deze activiteiten hebben wij een nieuwe website ontwikkeld.

De uitdaging

Rofra is bekend geworden met kanotochten over de Dommel in Valkenswaard. Deze activiteit moest daarom goed uitgelicht worden met een eigen website. Een pakkende website waar men ook nog eens online kan reserveren met het extern gekoppeld Recras systeem.

De oplossing

Mooi weer met vrienden of familie, kabbelend over het riviertje de Dommel in Valkenswaard. Een uniek stukje Brabantse natuur waar je alleen kunt komen met de kano. Dit ware gevoel hebben we overgebracht op deze website. Een rustig kabbelend golfje dat terug te vinden is op de gehele website. Met de heldere structuur navigeer je eenvoudig naar de gewenste pagina.

 

 

Reserveer nu je kano

Één of meerdere kano’s direct reserveren? Geen probleem. Met het ingebouwde reserveringssysteem van Recras is dat zo gedaan.

 

Rofra online boeking

Wil je meer weten?