Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra Sportieve Arrangementen.
Voor iedereen een avontuur, voor iedereen een perfect dagje uit

Rofra heeft verschillende eigen locaties in de omgeving van Valkenswaard. Zo is Rofra in maart 2012 verhuisd naar de Molenstraat, waar nu ook een prachtige ontvangstruimte gebouwd is. Een heuse recreatietuin die alle faciliteiten biedt voor een perfect dagje uit. Na de actieve dag kan er gewoon gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches in ’t Boothuys. Daarnaast bezit Rofra een outdoorterrein van meer dan 40.000m² gelegen in de uitlopers van het Westerhovense bos.

Één website is niet genoeg

Al in de begin jaren van WebinWeb Design heeft Rofra een beroep gedaan op onze expertise in WordPress websites. Naast de hoofdwebsite rofra.nl, hebben we meerdere “sub websites” gemaakt voor dit bedrijf. Een aantal van deze websites staan op de planning om in 2018 geheel vernieuwd te worden om aan de maatstaven van deze tijd te voldoen.

Bij ‘t Boothuys komen activiteiten en horeca samen

De naam ’t Boothuys past helemaal bij de sfeer van Rofra Sportieve Arrangementen. Zowel buiten als binnen heeft Rofra het thema doorgevoerd met onder andere een prachtige bar, gemaakt van een echte boot. Het fraaie gebouw ligt te midden van ruim 10.000 m2 nieuwe natuur passend in de traditionele omgeving van de Venbergse Watermolen.

 

Rofra Boothuys Valkenswaard

 

Rofra Boothuys nacht