M54 Beeldcreaties - WebinWeb Design

M54 Beeldcreaties

Fotografie en video portfolio website

Bekijk Website

Project overzicht

Bijdragen aan andermans herinneringen. Soms emotioneel tijdens een huwelijk of begrafenis. Soms feestelijk of sportief. Een pakkende bedrijfsreportage, meeslepende documentaire of ander sprekend beeldverslag. Bewegend of stilstaand, altijd met een goed verhaal. Een reeks foto- en videomateriaal van hoge kwaliteit, samengebracht in een portfolio website.

De uitdaging

 De oude website van M54 Beeldcreaties was hoog nodig aan vervanging toe. De website was niet geschikt voor tablet en smartphones, had geen actuele projecten zichtbaar en de focus van de werkzaamheden zijn verschoven van fotografie naar videografie.

De oplossing

Wij zijn uitgegaan van twee elementen; fotografie en videografie. Omdat deze nauw met elkaar verbonden zijn hebben wij ze kris kras door de portfolio gepositioneerd. Wel is het mogelijk om te filteren. Daarnaast is de website altijd beeldvullend, ongeacht de resolutie van de browser waarop de website bekeken wordt.

 

M54 beeldcreaties Valkenswaard

 

Navigeren

Over de gehele website wordt gebruikt gemaakt van een ‘hamburger menu’. Vaak wordt deze oplossing alleen gebruikt voor tablets en smartphones, maar wij hebben deze ook zichtbaar gemaakt op de desktop omgeving. Dit geeft rust en uniformiteit.

M54 beeldcreaties

Wil je meer weten?