Inventas - WebinWeb Design

Inventas

Website trainingen voor technici

Bekijk Website

Project overzicht

Sterker worden in je vak. Dé slogan van Inventas. En dat is ook precies wat Inventas wil bereiken met zijn cursisten. Beter worden in de techniek waar zij goed in zijn. Het certificaat is leuk, maar het gaat om de techniek. Deze website gaat ook over techniek. Techniek met in de hoofdrol trainingen voor technici.

Inventas

De uitdaging

De oude website was zwaar verouderd waardoor we veel vrij spel hadden voor de nieuwe opzet. De website had als doel om nog meer technici aan te spreken. Daarnaast moet de kwaliteiten van de trainer naar voren komen.

De oplossing

Wij hebben goed naar de kleuren gekeken. Het fletse blauw hebben we getransformeerd naar een krachtige kleur blauw. Dit geeft de website direct meer power. Gecombineerd met de kleur rood maakt het geheel af.

 

Inventas

 

Visueel

Bij alle opleidingen hebben we een foto geplaatst. Zo wordt het voor de technici direct duidelijk over wat voor soort training het gaat. Omdat beeldmateriaal zeer bepalend is voor het uiterlijk van de website hebben we RGB producties ingeschakeld voor het maken van nieuw beeldmateriaal.

Wil je meer weten?