De loods architecten - WebinWeb Design

De Loods architecten

Website met bi-directionale relatie tussen berichten en elementen.

Bekijk Website

Project overzicht

Het werk van De Loods Architecten & Adviseurs niet over gebouwen, het gaat over mensen die in die gebouwen wonen, werken, leren, herstellen, ontspannen, verlangen, liefhebben, groeien, dromen. Wij hadden de taak om de website sneller te maken en te zorgen voor een eenvoudiger beheer.

De uitdaging

Wij moesten er niet alleen voor zorgen dat de website sneller werd, maar ook zorgen voor een eenvoudiger beheer van projecten, specialismen, medewerkers en thema’s. Een uitdaging die wij graag aangingen.

De oplossing

De oplossing was simpel. Minder plugins en heldere code gebruiken voor de snelheid en een bi-directionale relatie voor de verschillende elementen binnen de website. Dit betekent dat een bericht gerelateerd kan worden aan één of meerdere groepen. Het toekennen en verwijderen van een bericht, kan in de verschillende groepen onderling en wordt dan direct doorgevoerd in alle andere groepen waar dit bericht toegekend was. Één handeling nu, waar voorheen meerdere handelingen voor nodig waren. Daarbij is de kans op fouten gereduceerd tot nul.

 

 

Snelheid

Doordat we de code van de website compleet hebben vernieuwd, het aantal plugins drastisch hebben teruggebracht en de afbeelding hebben gecomprimeerd met behoud van kwaliteit, hebben we een aanzienlijke snelheidsverbetering kunnen realiseren. Gemiddeld meer dan 5 seconden per pagina!

 

De loods eikenburg eindhoven

Wil je meer weten?