Overige diensten

Je hebt een fantastische website of webshop laten bouwen door WebinWeb. Je bent er helemaal gelukkig mee en wil deze aan iedere laten zien. Maar hoe doe je dat? Je website heeft een plekje nodig op het internet. Webhosting heet dat. Daarvoor krijg je opslagruimte en dataverkeer zodat je website online toegankelijk wordt voor jouw en je bezoekers.

Natuurlijk wil je ook lang genieten van je nieuwe website. Periodiek onderhoud is dan nodig. De geïnstalleerde software moet up-to-date blijven voor een goede en veilige werking van je website. Dit bieden wij aan in de vorm van een onderhoudscontract.

Lees verder of neem contact met ons op!

Gegarandeerd de snelste hosting

Een optimaal presterende website begint met goede hosting. Een stukje opslagruimte en dataverkeer zodat je website online toegankelijk wordt voor jouw en je bezoekers. Ook je domeinnaam hoort hier bij, evenals email en een SSL certificaat zodat de communicatie beveiligd is.

Het is belangrijk dat je website draait op een stabiele server die krachtig genoeg is om snel je website te laden. Websites worden gehost op snelle LiteSpeed-servers met NVMe opslag. Momenteel dé snelste webservers in de markt. Snelle laadtijden van je website zijn een belangrijke factor voor de SEO van je website. Met de invoering van de Mobile-First Indexing toont Google snelle websites hoger in de zoekresultaten.

Technisch website onderhoud

Hackers zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om een website of webshop over te nemen om spam te versturen, malware te verspreiden of om data te stelen. Een goed beveiligd systeem verkleint de kans dat dit ook jou overkomt.

Met een onderhoudscontract blijft je website technische goed draaien en optimaal beveiligd. Periodiek wordt jouw website nagekeken op beschikbare updates van zowel WordPress als de geïnstalleerde plugins. De nieuwe updates worden altijd eerst getest op een aparte ‘staging’ server op de werking en compatibiliteit met de geïnstalleerde WordPress versie en de overige plugins.

Zo wordt er niets aan het toeval overgelaten!

Technisch onderhoud website

Functionaliteiten toevoegen aan je website

Je hebt een nieuwe website, maar na verloop van tijd wil je kleine aanpassingen laten doen. Dat kan zijn een nieuwe pagina met tekst en afbeelding toevoegen of een functionaliteit uitbreiden. Vaak zijn dit kleine werkzaamheden die niet veel tijd kosten.

Voor deze kleine werkzaamheden is een onderhoudscontract in de vorm van een strippenkaart. Je koopt vooraf een aantal uren tegen een gereduceerd tarief. De werkzaamheden worden dan per strip afgevinkt. Net zoals bij de buskaart van vroeger.

Na iedere aanpassing of update sturen we een rapportage van de werkzaamheden. Zo ben je altijd op de hoogte van de verbruikte én de beschikbare strippen.

Modules toevoegen website

Neem gerust contact met mij op via info@webinweb.nl