WordPress Website laten maken - WordPress Specialisten - WebinWeb

WordPress Specialisten

085 0608023

WordPress Website laten maken

Wij bouwen complexe Corporate Websites op basis van Wordpress

WordPress Website laten maken

WordPress Website laten maken

Een WordPress website laten maken doe je heel eenvoudig bij WebinWeb. Professioneel en met duidelijke afspraken. Wij gebruiken geen standaard templates. Hierdoor hebben we alle vrijheid om jouw wensen in kaart te brengen en toe te passen. Van gekozen kleuren, teksten en beeldmateriaal tot een passend lettertype. We gaan samen kijken welke doelen belangrijk zijn voor je website en hoe we dit zo effectief mogelijk kunnen inzetten.

 

WordPress specialisten

Een website is meer dan een mooi plaatje. Net zoals bij een auto zit de techniek onder de motorkap die bepaalt of je vooruit gaat of stil blijft staan. Bij een WordPress website is het geen motor, maar een stukje code. Het is dus van belang dat deze code optimaal werkt en blijft werken. Wij zorgen er voor dat met onze kennis de code op jouw website altijd optimaal en in topconditie presteert.

 

Aanpassingen bestaande website

Een website is nooit klaar. Veranderingen binnen je organisatie kunnen er toe leiden dat je aanpassingen moet doen op je bestaande website. Zo kan het zijn dat je een pagina wilt verwijderen omdat deze niet meer relevant is of juist een pagina wilt toevoegen. Misschien moet er een stukje tekst aangepast worden of wil je een afbeelding toevoegen. Dit is allemaal geen probleem en eenvoudig zelf aan te passen.

Ook is het mogelijk een bestaande WordPress website uit te breiden naar een eCommerce webshop. Dit doen we met WooCommerce. Een plugin die ervoor zorgt dat je WordPress website een eCommerce webshop wordt. Zo ontstaat er een webshop systeem waarbij ook nog eens een robuust Content Management Systeem (CMS) aan hangt. Alles komt vanuit één gebruikersvriendelijk systeem waardoor contentbeheer kinderlijk eenvoudig wordt.

 

Mogelijkheden WordPress websites

De mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos. Omdat wij maatwerk websites maken is bijna alles mogelijk. Een aantal voorbeelden:

WooCommerce Integratie
WordPress is het onderliggende CMS voor een eCommerce webshop op basis van WooCommerce.
Met een eCommerce webshop met WooCommerce heb je een robuuste webshop die eenvoudig is uit te breiden met oa:

 • Automatische facturatie
 • Meertalig voor internationaal zaken doen
 • Geavanceerde webshop toepassingen
 • Maatwerk template aanpassingen
 • etc

Wij hebben ruime ervaring in het bouwen van maatwerk webshop met WooCommerce. Vraag naar de mogelijkheden.

Blog
Maak overzichtelijk archieven van je blog berichten of nieuws items. Het nieuwste bericht komt automatisch bovenaan. Met een korte intro van je bericht, zo doorgeklikt naar het volledige artikel met handige navigatie.

Formulieren
Maak onbeperkt formulieren aan in je website. Het meest bekende formulier is het contactformulier. Maar een sollicitatieformulier met upload functie behoord ook tot de mogelijkheden.

Fotogalerij
Met een fotogalerij kun je op een professionele manier je project foto’s laten zien. Netjes weergegeven op een overzichtelijke manier. De ingebouwde ‘lightbox’ functionaliteit zorgt ervoor dat jou foto’s groter getoond worden wanneer je er op klikt.

Video
Voeg eenvoudig video’s toe aan je website. Kopieer de link van de video van Youtube of Vimeo en de video staat op je website. Volledig responsive, dus ook voor tablet en smartphone.

Landingspagina
Een landingspagina is een speciale pagina binnen je website waarnaar je verwijst vanuit andere media. Denk hierbij aan een facebook advertentie met een link naar een geoptimaliseerde landingspagina voor meer conversie.

Facebook marketing
Je Facebook marketing kan je eenvoudig integreren binnen je WordPress website. Link je advertentie aan een speciale landingspagina met contactformulier om je online doelstellingen te halen.

 

Online vindbaarheid WordPress website

Een WordPress website is standaard volledig geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Een WordPress website heeft:

 • Zoekmachine vriendelijke URL’s
 • Krachtige SEO-tools zoals Yoast

Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor de goede structuur zodat Google je website makkelijker vindt. dat scheelt al een boel!

Wil je meer weten? Neem nu contact met ons op.


  Open chat
  Open chat
  Goedendag! Kunnen wij u helpen? Stel uw vraag gerust via WhatsApp!