WordPress Development - Specialisten in WordPress - WebinWeb

WordPress Specialisten

085 0608023

WordPress Development

Gemaakt door WordPress specialisten

WordPress Development

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kan bouwen en onderhouden. Wat ooit begonnen als een simpel blog-systeem, is uitgegroeid tot één van de meest gebruikte CMS-en ter wereld voor het maken van websites. Dit komt voornamelijk omdat WordPress gratis is én Open Source. Hierdoor kan en mag iedereen de broncode inzien, aanpassen en verspreiden. Het is voor WordPress specialisten mogelijk uitbreidingen te maken. Dit biedt ontzettend veel voordelen omdat je niet afhankelijk bent van één bedrijf.

Daarnaast is WordPress eenvoudig in gebruik. Het is heel eenvoudig zelf teksten en afbeeldingen toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Ook het maken van nieuwe pagina’s is heel eenvoudig. Zeker wanneer je kijkt naar andere CMS systemen zoals Joomla, is WordPress heel eenvoudig in gebruik. Daarnaast is WordPress flexibel en makkelijk uit te breiden (Open Source).

 

Mogelijkheden WordPress

De mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos. Er zijn ontzettend veel plugins beschikbaar die een functionaliteit toevoegt aan een WordPress website of webshop. Is deze functionaliteit (nog) niet voor handen, dan bouwen we deze zelf. Hier komt dan het echte WordPress development om de hoek kijken. Eigenlijk is dan alles mogelijk zou je denken. Dat klopt ook, maar het is natuurlijk wel afhankelijk van je budget.

Een aantal voorbeelden:

  • WordPress als bedrijfswebsite
  • WordPress als webshop middels WooCommerce
  • WordPress als blog systeem
  • WordPress als Portfolio

 

WordPress specialisten

Wij kennen de code en daardoor kunnen wij uitbreidingen maken en maatwerk websites bouwen. Veel andere webdesign bureaus hebben deze kennis niet of onvoldoende. Wij kopen geen kant en klare templates. Wij bouwen deze liever zelf met zo min mogelijk code. Geen toeters en bellen die we toch niet gaan gebruiken. Gewoon, alleen het hoog nodige en toegespitst op jouw situatie. Een tevreden klant met een dijk van een website of webshop. Dát vinden wij het allerbelangrijkste.

Wil je meer weten? Neem nu contact met ons op.


    Open chat
    Open chat
    Goedendag! Kunnen wij u helpen? Stel uw vraag gerust via WhatsApp!