Landingspagina - Specialisten in WordPress - WebinWeb

WordPress Specialisten

085 0608023

Landingspagina

Zorg voor meer conversie met een geoptimaliseerde landingspagina

Landingspagina

Wat is een landingspagina en waarom heb je die nodig?

Een landingspagina is een pagina binnen je website waarnaar wordt verwezen vanuit andere media. Denk hierbij aan Social media zoals een Facebook advertentie. Een landingspagina is een pagina die maximaal geoptimaliseerd is om, in dit geval, jouw advertentie te doen scoren.

 

Waar kan ik een landingspagina voor inzetten?

Is een landingspagina alleen maar nuttig voor een Facebook advertentie? Nee, zeker niet. Er zijn tal van mogelijkheden om landingspagina’s in te zetten. Een mogelijkheid van het gebruik van een landingspagina is dus om te linken vanuit een andere media. Het is ook mogelijk om het in te zetten om hoog te scoren in Google voor een bepaalde zoekopdracht. Google wil jou als bezoeker, de beste resultaten tonen. Dat kan alleen als je pagina maximaal geoptimaliseerd is voor die ene zoekopdracht.

Vaak zijn deze pagina’s niet opgenomen in het menu zodat deze niet direct zichtbaar zijn. Ze hebben in feite maar één doel. Dat is meer bezoekers naar je website krijgen en ze vanuit daar te verleiden een product te kopen of een offerte aan te vragen.

 

Gerichte content voor de landingspagina

Een landingspagina is een geoptimaliseerde pagina over een bepaald onderwerp met als doel conversie. Het onderwerp kan van alles zijn en is niet gebonden aan één product of dienst. De bezoeker klikt met een reden op de hyperlink om terecht te komen op de landingspagina. Gebruik de landingspagina om precies die content aan te leveren waar de bezoeker naar op zoek is. Dit voorkomt dat de prospect afgeleid wordt door content die niet past bij zijn/haar behoefte.

 

Wij helpen je met goede landingspagina’s

Bij het maken van een goede landingspagina komen een aantal elementen samen. Denk hier bij aan:

 • Geoptimaliseerde tekst dat aansluit op het onderwerp
 • Visueel krachtige afbeeldingen
 • Sterke call-to-action
 • Aanbieding van een product of dienst
 • Contactformulier

Wil je meer weten? Neem nu contact met ons op.


  Open chat
  Open chat
  Goedendag! Kunnen wij u helpen? Stel uw vraag gerust via WhatsApp!