Onze diensten - Wij helpen we je online vooruit - WebinWeb

WordPress Specialisten

085 0608023

Onze diensten

Met deze oplossingen helpen we je online vooruit.

WordPress Website

Websites die hun doelgroep feilloos weten te bereiken, hoog scoren in Google en vooral uniek zijn. Passend bij het bedrijf of organisatie en afgestemd op jouw wensen en ideeën. Wij leggen onze focus op het behalen van deze resultaten. Wij doen dat door het gebruik van goed beeldmateriaal, pakkende teksten en natuurlijk een mooi design.

eCommerce Webshop

WooCommerce zorgt ervoor dat je WordPress kunt inzetten als eCommerce webshop platform. Zo ontstaat er een webshop systeem waarbij ook nog eens een robuust Content Management Systeem (CMS) aan hangt. Van kleding tot zwembaden, alles is mogelijk. Al meer dan vijf jaar ontwikkelen wij kleine en grote eCommerce webshops. Eigentijds en conversiegericht.

Landings pagina

Een landingspagina is een speciale pagina binnen je WordPress website of eCommerce webshop waarnaar je verwijst vanuit andere media. Denk aan een link vanuit een Google Adwords campagne of een Facebook advertentie. Deze landingspagina is volledig geoptimaliseerd met als doel het realiseren van meer conversie.

Website Optimalisatie

De snelheid van je website is cruciaal voor je positie in de Google zoekresultaten. Snellere laadtijden helpen niet alleen je website beter te scoren, maar ook voor een betere ‘user experience’ van je bezoekers. Ook bestaande websites kunnen wij optimaliseren. Wij kijken naar verschillende elementen binnen je website zoals de codering en de gebruikte plugins.

WordPress Development

Iedereen kan met WordPress werken, maar om er zakelijk het uiterste uit te halen heb je specifieke kennis nodig. Wij hebben die kennis. Al meer dan 7 jaar maken wij uitsluitend maatwerk WordPress websites en webshops voor kleine en middelgrote bedrijven. WordPress development door échte WordPress specialisten!

Facebook / Instagram Marketing

Jouw doelgroep is altijd en overal online; dat dien jij dus ook te zijn. Met Facebook en Instagram advertenties ben jij 24/7 online. Met een opmerkelijke Facebook campagne zetten we jouw merk in de spotlight. We trekken de aandacht met conversie gerichte advertenties en zetten jouw doelgroep aan tot actie.

Wil je meer weten? Neem nu contact met ons op.


    Open chat
    Open chat
    Goedendag! Kunnen wij u helpen? Stel uw vraag gerust via WhatsApp!