Effectieve online marketing

Wat is jouw online marketingstrategie? De strategie hangt af van jouw doelen, wensen en eisen. Wil je meer verkeer naar je website? Meer conversie uit je webshop halen? Of beter organisch gevonden worden? Wat jouw online marketingdoelen ook zijn, het is altijd maatwerk. Ik help je graag.

Hogere positie in Google

Wie wil dat nu niet. Een top positie binnen de Google zoekresultaten. Eenvoudig te realiseren met Search Engine Advertising (SEA). Dat zijn betaalde advertenties binnen Google. Deze staan altijd boven de normale zoekresultaten. Omdat je er voor betaald, worden deze resultaten ook als eerste getoond.

Het mooiste zou zijn als je SEA helemaal niet nodig hebt en toch een top positie binnen Google bereikt. Dat kan met Search Engine Optimization (SEO). Hoe kwalitatief goed zijn jouw pagina’s op je website eigenlijk? SEO is een online marketingstrategie voor de lange termijn. Wil je direct resultaat, dan past SEA beter voor jou.

Wil jij ook een top positie in Google? Neem dan contact met mij op.

SEA adverteren in Google

Met SEA ga je adverteren in zoekmachines. Je kent het wel. Je ziet die ene mooie trui en ineens kom je deze trui overal tegen of krijg je advertenties te zien van soortgelijke bedrijven die hetzelfde aanbieden. Best irritant soms. Dat weet ik. Maar dat is wel de kracht van online adverteren. Niet alleen in Google, maar denk ook aan Facebook, Instagram en tegenwoordig TikTok.

SEA is direct resultaat halen uit je vooraf opgestelde budget. Deze resultaten zijn ook heel goed meetbaar. Campagnes zijn schaalbaar, dus eenvoudig aan te passen op doelgroep, onderwerp, zoekgebied en budget.

Online marketing SEA search engine advertising

Organische vindbaarheid met SEO

Je wilt een hogere positie in Google zonder advertentiekosten. Dan is het creeëren van goed content belangrijk voor jouw website, blog of landingspagina. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek wordt bepaalt welke creatieve teksten geschreven moet worden voor een betere organische vindbaarheid in Google.

Maar laten we ook de visuals niet vergeten. Dit springt meteen in het oog en geeft direct een bepaald gevoel bij jouw website zonder dat er ook maar één woord is gelezen. Een niet te onderschatten onderdeel van je SEO strategie.

Wil je meer weten over SEO voor jouw website? Neem dan contact mij op!

Online marketing SEO

Online marketing door specialisten

WebinWeb werkt intensief samen met een deskundige bureau op het gebied van online marketing die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Ik kan als tussenpersoon fungeren, maar ik kan je ook in contact brengen met de juiste personen voor jouw online strategie.

Je kan terecht voor:

  1. Adverteren op Google (SEA)
  2. Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  3. Adverteren op Social media
  4. Retargeting van je online advertenties
  5. Het schrijven van creatieve teksten
  6. Voorraadbeheer lokaal of via extern systeem
  7. Linkbuilding voor meer authoriteit
  8. Deskundig advies voor jouw online marketingstrategie

Neem gerust contact met mij op via info@webinweb.nl