WooCommerce Webshops - Webshop laten maken? - Webinweb .nl

Webshops – Webwinkels

Haal het maximale uit je webshop! Realiseer nog meer omzet met een e-Commerce webwinkel van WebinWeb. Gemaakt met WordPress en WooCommerce

wordpress
webshop

WordPress webshop laten maken

Webshops worden steeds populairder. Iedereen is bekend met het online winkelen. Of het nu gaat om een paar nieuwe schoenen of voor het aankopen van een terrasoverkapping, voor ieder product is er wel een webshop te vinden. Wij maken webshops in WordPress aangevuld met WooCommerce. Een veelzijdige module voor een robuuste webwinkel.

Makkelijk zelf onderhouden

Wij maken een webwinkel die je makkelijk zelf kan onderhouden. Het gebruiksvriendelijke beheersysteem van WordPress en WooCommerce zorgen er voor dat je zonder technische achtergrond het systeem moeiteloos kan gebruiken. Zo is het eenvoudig om zelf producten toe te voegen, je bestellingen te beheren of prijzen aan te passen in je webshop. Het werkt snel en je bezit alle tools om je webshop te laten scoren in Google.

(Bijna) alles is mogelijk

Een webshop naar jouw wensen. Daar gaan we voor. Naast het veilig afrekenen van een bestelling kunnen we verschillende modules toevoegen die een meerwaarde zijn voor je webshop. Automatische facturatie naar je klanten via de email is zo’n module. Geen handwerk meer met het versturen van facturen. Alles gaat volledig automatisch. Ook wanneer de webshop bestaat uit meerdere talen! Ook complexe koppelingen met andere systemen kijken wij niet meer van op. Wij denken graag mee waarbij (bijna) niets onmogelijk is.

Je webshop laten maken bij WebinWeb

We zouden het enorm leuk vinden om ook jouw webshop of webwinkel te maken en gaan graag met je in gesprek. Wanneer we aan de slag gaan hebben we maar één doel: zorgen dat de bezoeker een klant wordt. Want daar draait het om! Wij zijn hèt startpunt om jouw ambitieus bedrijf of organisatie, online succesvol te maken.

Wat zijn de mogelijkheden?

WooCommerce is de shop module van WordPress. Deze module maakt van je website een webshop of webwinkel. Alles wat je kan met een website, kan je ook met een WooCommerce webshop en meer. Door middel van modules of eigen code kunnen we extra functionaliteiten toevoegen waardoor we het gebruiksgemak verhogen. Enkele modules die we vaak gebruiken zijn:

Automatische facturatie en pakbon beheer
Door een factuurmodule te integreren in de webshop kunnen facturen voor de bestellingen automatisch worden aangemaakt. Zodra een bestelling klaar is voor verzending, verstuurd het systeem automatisch de factuur per e-mail. Netjes opgemaakt in je eigen huisstijl.

Kortingsbonnen
Met een kortingsbon (coupon) kan je een korting toekennen aan een product in de winkelwagen of bij het afrekenen. Dit kan een vaste prijs zijn, maar ook een percentage van het totale bedrag. De korting kan ook gegeven worden vanaf een bepaald aankoopbedrag.

Voorraadbeheer
Met de voorraadbeheer module kan je op een simpele manier de voorraad van je producten bijhouden en aangeven of een product nog steeds gekocht kan worden wanneer de voorraad op is (nabestellingen).

Rapportage
WooCommerce beschikt standaard over duidelijke rapportages. Zo kan je de verkopen per dag, maand of jaar bekijken. Wil je net wat meer informatie hebben of alle bestellingen van product X inzien van afgelopen week, dan hebben we daar een aparte module voor nodig. Hiermee hebben we ook de mogelijk om de rapportage te exporteren naar een CSV bestand.

Een webshop in meerdere talen

Met een webwinkel ben je niet gebonden aan een bepaalde regio zoals bij een fysieke winkel. Je kunt je zelfs richten op doelgroepen in het buitenland. Je marktgebied en omzetpotentieel wordt dan ineens aanzienlijk groter. Om ook succesvol in het buitenland te zijn, zal je naast de taal Nederlands, ook vreemde talen moeten toevoegen aan je WordPress webshop. Wij hebben de kennis om jouw webshop ook in het buitenland succesvol te laten zijn door je webshop meertalig te maken.

contact

Wil jij ook een WordPress webshop laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!