Website onderhoud - Website of webshop laten maken? - Webinweb .nl

Website onderhoud

Laat je website onderhouden door onze WordPress specialisten. Wij checken je website minimaal één keer per maand voor beschikbare updates

website
onderhoud

Veiligheid boven alles

Hackers zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om een website of webshop over te nemen om spam te versturen, malware te verspreiden of om data te stelen. Een goed beveiligd systeem verkleint de kans dat dit ook jou overkomt. Met het onderhoudscontract van WebinWeb bieden we jouw organisatie de zekerheid en continuïteit van een website die optimaal beveiligd is tegen aanvallen van buiten af.

Altijd up-to-date

Met een onderhoudscontract van webinweb blijft je website technische goed draaien en optimaal beveiligd. Minimaal één keer per maand controleren wij je website op updates. De nieuwe updates worden altijd eerst getest op een aparte server op de werking en compatibiliteit met de geïnstalleerde WordPress versie en de overige plugins. Bij goedkeuring worden de updates geïnstalleerd op de live website of webshop.

Zo zorgen wij ervoor dat de website of webshop altijd goed werkt. Ook na een software update.

Uitbouwen van functionaliteiten

Een onderhoudscontract kan ook ingezet worden voor het bijhouden en uitbreiden van je website of webshop wanneer daar behoefte aan is. Met het regelmatig plaatsten van nieuwe artikelen, projecten of andere updates blijf je in zicht van je doelgroep. Ook wanneer je zelf geen tijd (of zin) hebt.

Met een onderhoudscontract van Webinweb kunnen wij je snel helpen en ondersteunen wanneer dat nodig is.

Wat valt er onder het onderhoudscontract?

Minimaal één keer per maand checken we je website voor beschikbare updates. Ook alle plugins worden meegenomen en beschikbare updates worden geïnstalleerd. Zo zorgen wij voor een website die veilig en up-to-date is en blijft.
Het onderhoudscontract of strippenkaart, kan ook ingezet worden voor werkzaamheden aan de website. Denk hierbij aan het aanmaken van pagina’s of wijzigingen aan een bepaalde functionaliteit.

Wat mag de eigenaar van een onderhoudscontract verwacht?

Een onderhoudscontract / strippenkaart staat voor 10 uur onderhoud aan een WordPress website. Een onderhoudscontract bestaat uit 20 strippen. Elke strip heeft een waarde van 30 minuten. Afhankelijk van de frequentie van het uitbrengen van updates voor een WordPress website, kost het bijhouden van deze updates gemiddeld zo’n 6 uur per jaar. Omdat wij deze updates voor je uitvoeren blijft je website altijd up-to-date. De updates gaan wij eerst volledig testen op onze staging server voordat wij deze toepassen op de live website.
Een ander voordeel van het gebruik van een onderhoudscontract is dat er niet voor ieder onderhoudsverzoek een kleine factuur betaald moet worden.

Na iedere update en/of onderhoudsverzoek sturen we een rapportage van de werkzaamheden. Zo ben je altijd op de hoogte!

Contact

Technisch website onderhoud uitbesteden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!