Strippenkaart - Website of webshop laten maken? - Webinweb .nl

Strippenkaart

Een strippenkaart voor je website onderhoud bij Webinweb betekent complete ontzorging

website
onderhoud

Gereduceerd tarief

Ken je ze nog? De oude strippenkaart die je nodig had om met de stadsbus, of metro te gaan. Met een strippenkaart van Webinweb koop je vooraf uren support tegen een gereduceerd tarief. Je kan deze uren inzetten voor (kleine) design- en technische aanpassingen, bug fixing en bijvoorbeeld nieuwe functionaliteit voor je WordPress website of webshop.

Voordelen van een strippenkaart

Met de aanschaf van een strippenkaart ben je verzekerd van het beste support tegen een gereduceerd tarief. Het verbruik op de strippenkaart wordt keurig geregistreerd zodat er altijd inzicht is in de tijdsbesteding. De status van de strippenkaart daarna altijd netjes naar je doorgestuurd zodat je altijd op de hoogte bent.

Een strippenkaart bied de volgende voordelen:

+ Gereduceerd tarief voor support
+ Minder administratieve handelingen
+ Altijd snel geholpen

Altijd up-to-date

Met een strippenkaart van Webinweb blijft je website technische goed draaien en optimaal beveiligd. Minimaal één keer per maand controleren wij je website op updates. De nieuwe updates worden altijd eerst getest op een staging server op de werking en compatibiliteit met de geïnstalleerde WordPress versie en de overige plugins. Bij goedkeuring worden de updates geïnstalleerd op de website of webshop.

Zo zorgen wij ervoor dat de website of webshop altijd goed werkt. Ook na een software update.

Contact

Een strippenkaart van Webinweb?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!