Premium website - Website of webshop laten maken? - Webinweb .nl

Premium website

Professionele WordPress website speciaal voor ZZP’ers en het MKB

compleet
pakket

Website laten maken

Een professionele WordPress website laten maken bij Webinweb is heel gemakkelijk. Vertel de ons wat jij voor ogen hebt met je website en wij zorgen dat de website aansluit bij de wensen van jouw bedrijf.

Je kan zelf je website beheren en onderhouden. Hosting en één  domeinnaam is inclusief. Daarnaast is je website ook nog eens razendsnel, mooi vormgegeven en wordt goed gevonden door Google. Kortom, alles wat je nodig hebt om succesvol online te zijn.

Betaalbare WordPress websites

PREMIUM websites zijn betaalbare WordPress websites. Ideaal voor de ZZP’er en het MKB met een klein budget die toch professioneel online willen zijn. Een PREMIUM website biedt net wat minder mogelijkheden om te spelen met het design en de vormgeving dan een maatwerk website.

Met een PREMIUM website ga je voor een totaaloplossing. Dus inclusief hosting en domeinnaam. Ook checken wij minimaal 6 keer per jaar de website op updates. Zo bieden wij een optimale website aan tegen een schappelijke prijs.

voor ZZP
en MKB

Zoveel redenen om te kiezen voor onze PREMIUM website

 • Professionele website voor 995
 • Kleuren aanpasbaar in jouw huisstijl
 • Supersnelle website
 • Eenvoudig zelf de website beheren
 • In WordPress CMS
 • Geoptimaliseerd voor smartphones en tablets
 • 10 pagina’s opgemaakt en gevuld
 • Aanmelden bij Google
 • Google Analytics koppeling
 • Inclusief hosting met SSL en domeinnaam

Veel gestelde vragen

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen en ontwerpen van kwalitatief sterke WordPress websites. We bedenken slimme oplossingen en bouwen websites en webshops die perfect aansluiten bij de doelen van jouw bedrijf.

Wij maken zelf onze templates. Onze PREMIUM websites zijn razendsnel, mooi vormgegeven en wordt goed gevonden door Google. Kortom, alles wat je nodig hebt om succesvol online te zijn en de ideale partner om mee samen te werken.

Jazeker. Wij bouwen uitsluitend websites die responsive zijn. Dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan de schermresolutie waarop de website bekeken wordt. Niet alleen op een tablet en smartphone, maar ook wanneer je de browser verkleint op je laptop op PC.

Ja. Je bent zelf eigenaar van de website die gebouwd is door Webinweb.

Ja. Een PREMIUM website is en maatwerk website waarbij we de basis, het framework, inzetten voor meerdere websites. Op het gebied van design en vormgeving hebben we iets minder mogelijkheden dan bij een maatwerk website. Extra functionaliteiten kunnen altijd bijgebouwd worden.

Met een maatwerk website is alles mogelijk. Daar zitten we niet vast aan het framework. De sky is the limit met mogelijkheden, design en functionaliteiten.

Bij een PREMIUM website zijn 10 pagina inbegrepen. Het staat je vrij om zelf een onbepaald aantal extra pagina’s toe te voegen. Natuurlijk kan je dit ook door ons laten verzorgen.

Ja. Wij bouwen uitsluitend websites en webshops met WordPress.

Wanneer we alle gegevens hebben die nodig zijn om de website te kunnen bouwen, dan duurt dit ongeveer 2 à 3 weken mede afhankelijk van de drukte op dat moment.

Wij gaan altijd eerst bespreken wat de wensen zijn voor de nieuwe website die we gaan bouwen. Dat kan bij ons op kantoor, maar ook online via Teams, Zoom of Skype. Wat we (bijna) altijd nodig hebben om te kunnen starten zijn:

 • Teksten voor de website
 • Beeldmateriaal (rechtenvrij of met licentie)
 • Video URL Vimeo of Youtube (indien van toepassing)
 • Menu-items

Uiteraard is het mogelijk om alles uit handen te geven. Onze tekstschrijvers maken sprekende teksten. Onze fotografen schieten pakkend beeldmateriaal en onze videografen kunnen een sprekende bedrijfsvideo maken.

Nee, dat is niet nodig. Wij willen wel graag weten wie jij bent en je bedrijf leren kennen. Dat kan online via Teams, Zoom of Skype, maar ook op lokatie.

Wil je liever langskomen op ons kantoor? Dat is geen enkel probleem. De koffie staat klaar!

Nee, dat doen wij voor je.

Minimaal 6 keer per jaar controleren wij de website op updates. De nieuwe updates worden altijd eerst getest op een staging server om de werking en compatibiliteit met de geïnstalleerde WordPress versie en de overige plugins te garanderen. Bij goedkeuring worden de updates geïnstalleerd op de website of webshop.

Zo zorgen wij ervoor dat de website of webshop altijd goed werkt. Ook na een software update.

Ja. De jaarlijkse kosten voor hosting, je domeinnaam en updates zijn niet inbegrepen in de standaard prijs.

Geen probleem. Deze kunnen wij eenvoudig verhuizen.

Ja, dat is geen probleem. Wij passen de DNS instellingen aan, zodat alle email doorgestuurd wordt naar Office365.

Ja, dat is geen probleem. Wij passen de DNS instellingen aan, zodat alle email doorgestuurd wordt naar je eigen mailserver.

Ja, je website wordt goed gevonden in de verschillende zoekmachines zoals Google. Hoe hoog je gaat scoren is afhankelijk van veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van jouw website goed zijn ingericht en dat de site zoekmachinevriendelijk is.

Daarnaast melden wij jouw website aan bij Google en zorgen dat alle nieuwe pagina’s snel geïndexeerd worden.

Ja, dat is hij zeker. Een snelle website is niet alleen gebruiksvriendelijk voor je bezoekers, maar ook goed voor je positie in Google. De snelheid van je website kan je zelf meten via verschillende tools zoals GTMetrix of PingDom Tools.

Contact

Wil jij ook een professionele website?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!