Hosting - Website of webshop laten maken? - Webinweb .nl

Hosting

Een optimaal presterende website begint met goede hosting

managed
hosting

Up, up, up

Je website heeft een plekje nodig op het internet en webhosting biedt dat. Daarvoor krijg je opslagruimte en dataverkeer zodat je website online toegankelijk wordt voor jou en je bezoekers. Voor het beste resultaat moet de webhosting altijd snel, veilig en stabiel draaien. Voor onze klanten bieden wij goede webhosting aan tegen een aantrekkelijk tarief.

Totaalpakket voor je website

Met het totaalpakket heb je meer dan voldoende capaciteit en ruimte voor je website. Daarbij heb je de mogelijkheid om een onbeperkt aantal e-mailadressen aan te maken.

+ Gratis domeinnaam
+ 1 CPU core
+ 1 GB geheugen
+ 25 GB Opslag
+ 1 TB dataverkeer
+ 4x per dag backup
+ Gratis SSL

Boost je website

Het is belangrijk dat je website of webshop draait op een stabiele server die krachtig genoeg is om snel je website te laden. Websites worden bij ons gehost op snelle SSD-servers die wel 10x sneller zijn dan traditionele servers. En snelheid is belangrijk voor de best mogelijke gebruikerservaring van je bezoekers.

Snelle laadtijden van je website zijn daarnaast ook een belangrijke factor voor de SEO van je website. Met de invoering van de Mobile-First Indexing toont Google snelle websites hoger in de zoekresultaten.

Waarom is de snelheid van je website zo belangrijk?

Een snelle website is enorm belangrijk. Daar komt nog bij dat snelheid van je website een ranking factor voor Google is. Dus hoe sneller je website laadt, hoe hoger je gaat scoren in Google. En dat is ook logisch. Google wil jou de beste informatie geven voor een bepaalde zoekopdracht. Een snelle website is nu eenmaal een beter optie dan een trage website. Niemand wil lang wachten totdat een website geladen is. Ook niet op een mobiel apparaat zoals een telefoon.

En als websitebezoeker wil je maar één ding; zo snel mogelijk de webpagina zien waar je naar op zoek bent. Iedere 100ste milliseconde is hier belangrijk. Duurt het laden van een webpagina te lang, dan resulteert dat in een slechtere gebruikerservaring en dus minder conversie.

Caching

Traditionele webhosting zonder caching halen alle gegevens op van de harde schijf van de server. Hoe sneller de schijven, hoe sneller de data uitgelezen wordt en hoe sneller jij de website ziet. Met caching worden de tijdelijke gegevens opgeslagen in een cache die razendsnel wordt uitgelezen. Zeker zwaardere websites, zoals webshops met veel informatie en afbeeldingen, hebben hier enorm baat bij. Je gebruikt dit dus voor data die niet voor langere periode hoeft te worden bewaard.
Er zijn verschillende soorten caching tools die we voor verschillende doeleinden kunnen inzetten. Zowel op hosting niveau als op website niveau. Laat je informeren naar de mogelijkheden.

Tarieven

Wij zijn heel transparant in onze prijzen voor webhosting. Wij niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste aanbieder van webhosting. Wat wij wel bieden is een gegarandeerde 99,9% uptime garantie, genoeg ruimte voor je bestanden en email, en een stabiel hostingplatform die ook nog eens razendsnel is.

Contact

Nieuwsgierig geworden ?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!