Diensten - Website of webshop laten maken? - Webinweb .nl

Diensten

Met slimme digitale oplossingen maken wij bedrijven online succesvol

what
we do

WordPress websites

Wij bouwen websites en webshops. Dat doen wij in WordPress en in WooCommerce. Wij maken een goed ontwerp voor jouw website. Onze klanten zijn ZZP’ers en het MKB die kiezen voor onze PREMIUM websites. Met onze maatwerk projecten realiseren we een unieke website die helemaal past bij jouw bedrijf. Kortom, hèt internetbureau voor jouw online succes!

PREMIUM pakket

Een PREMIUM website is een betaalbare website speciaal voor de ZZP’er en het MKB met een klein budget die toch professioneel online wil zijn. Het onderliggende CMS is WordPress zodat jij eenvoudig jouw website zelf kan beheren zoals pagina’s aanmaken of teksten en afbeeldingen toevoegen en verwijderen. Er wordt een design gemaakt die past bij jouw onderneming.

Met een PREMIUM website ga je voor een totaaloplossing. Dus inclusief hosting en onderhoud tegen een vriendelijk jaarlijks tarief.

Maatwerk pakket

Met een maatwerk website staan onze designers klaar om samen met jou een design te maken die naadloos aansluit bij de huisstijl en identiteit van jouw onderneming. Hierin gaan we wat verder dan bij ons PREMIUM pakket. We realiseren een unieke beleving voor jouw bezoekers die met een standaard website niet mogelijk zou zijn. De maatwerk website wordt volledig ontworpen op basis van jouw wensen en doelstellingen. Uiteraard doen we dit in WordPress zodat je ook hier zelf je website kan beheren en aanpassen.

Webwinkel

Onze webwinkels zijn altijd maatwerk en worden gemaakt met WooCommerce. Een module van WordPress die je maatwerk website uitbreidt met webshop functionaliteiten. Wij zorgen er voor dat het design van de webshop naadloos aansluit bij de rest van de website zodat het één geheel vormt. Daarnaast zorgen we er voor dat alle producten netjes toegevoegd worden met afbeelding, omschrijving en prijs. Natuurlijk zorgen we er voor dat bezoekers op een veilige manier, online kunnen betalen. Wel zo makkelijk.

Overige diensten

Wij zijn goed in het bouwen van kwalitatief sterke WordPress websites en webshops. Daar zijn wij in gespecialiseerd. Voor alle overige web gerelateerde diensten werken wij samen met partners op dit gebied. Denk hierbij aan een zoekwoorden onderzoek, online adverteren, fotografie, e-mail marketing, videografie, copywriting enz. Doorgewinterde specialisten die hun vak verstaan. Zo halen we het beste naar boven voor jouw project.

Contact

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!