Wordpress website

Doe het zelf

Zelf een nieuwe pagina toevoegen aan uw WordPress website is kinderspel. Met het gebruiksvriendelijke beheersysteem heeft u in een paar klikken een nieuw bericht geplaatst.

Maatwerk

Door de modulaire opzet van WordPress wordt je website makkelijk uitbreidbaar en ‘future-proof’. Dit stelt ons in staat om plugins te ontwikkelen die jouw website de gewenste functionaliteit geven.

Ervaar WordPress

Niet voor niet het meeste populaire Content Management Systeem (CMS) ter wereld. WordPress websites scoren hoog in gebruiksvriendelijkheid én in zoekmachines zoals Google.

Hemels Wonen

ZO MAKKELIJK KAN HET ZIJN

Het was nog nooit zo makkelijk om zelf je website te beheren. Na oplevering leggen we je uit hoe je zelf nieuwe content kunt toevoegen. Het maakt niet uit of dit tekst, foto’s of video’s zijn. Binnen een paar klikken is je nieuwe pagina voor iedereen zichtbaar. Geen dure webdeveloper meer nodig, vanaf nu kun je het allemaal zelf, op het moment dat jij dat wilt. En zo bespaar je ook nog eens veel kosten!

SCHAALBAAR

Je organisatie groeit. Met deze groei verandert ook de manier van werken. Niet alleen offline, maar ook online. Ga je internationaal zaken doen? Dan wil je de website uitbreiden met meerdere talen. Niet alleen websites, maar ook webshops kunnen wij probleemloos ‘multi-language’ maken. En zo zijn er nog tal van mogelijkheden om je website te laten groeien, terwijl de basis overeind blijft.

WORDPRESS REALISATIE

Door je WordPress website te laten ontwikkelen door WebinWeb Design maak je gebruik van de laatste WordPress technieken én van de kennis van WebinWeb Design. Dat is een fijne combinatie, want wij zijn al jaren expert op het gebied van succesvolle websites. Met een WordPress website communiceer je trouwens niet alleen uiterst effectief, maar ook nog eens 100% responsive. Dus ook op tablets en smartphones prachtig weer te geven.

ONDERHOUD

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Er komen regelmatig nieuwe updates van WordPress uit. Ook worden er regelmatig nieuwe versies van plugins gelanceerd. Structureel onderhoud van je WordPress omgeving is belangrijk. Het is sterk aan te raden deze updates bij te houden, met name als het beveiligingsupdates betreft. Zo blijft je website veilig en up-to-date. Bovendien draagt het bij aan optimale prestaties van je website.

WebinWeb Design kan deze updates voor je verzorgen. Omdat iedere website anders is, maken wij eerst een copy van je website waar we de updates testen. Op deze manier laten we de live omgeving intact. Pas nadat alle updates zijn getest, alle functionaliteiten werken, voeren we de updates door op de live omgeving.

Bel

06 15 42 9777

Kom langs

Bergstraat 23, Waalre

Huur ons in

info@webinweb.nl