Websites

Concept

Met een goed doordacht concept en een slimme online strategie realiseren wij de doelstellingen voor je nieuwe website of webshop. In de conceptontwikkeling leggen we de basis voor de verdere realisatie van het project.

WordPress

Al onze websites en webshops hebben als basis het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Het meest populaire website-beheersysteem, waarmee onze klanten zelf hun website kunnen beheren via desktop, tablet en smartphone.

Resultaat

Websites die hun doelgroep feilloos weten te bereiken, hoog scoren in Google en vooral uniek zijn. Passend bij het bedrijf of organisatie en afgestemd op jouw wensen en ideeën om online succesvol te zijn.

Goed leesbaar op tablets en smartphones

Het web verandert. Surfte je vroeger alleen met een desktopcomputer of laptop, tegenwoordig worden websites voornamelijk via een tablet of mobiele telefoon bekeken. Apparaten met allemaal verschillende resoluties, waar een standaard website niet voor ontwikkeld is. Mobiele (responsive) websites bieden een oplossing voor dit probleem. Websites die zich aanpassen aan elk gewenst apparaat.

Uniek webdesign

Standaard templates daar doen we niet aan. Als je organisatie uniek is, dan moet dat ook benadrukt worden in de website. Onze designers gaan mee met de trends, maar overdrijven hier niet mee. We vertalen het idee naar een functioneel ontwerp dat past bij de organisatie. Een ontwerp waarbij ook keuzes gemaakt moeten worden. We willen immers niet alleen een mooi plaatje, maar ook een goede webervaring creëren.

WordPress realisatie

Door je WordPress website te laten ontwikkelen door WebinWeb Design combineer je de de laatste WordPress technieken met onze uitgebreide kennis en ervaring. Dat is een fijne combinatie. We zijn al jaren expert op het gebied van WordPress websites. Websites voor uiterst effectieve online communicatie. 100% Responsive, dus ook op tablets en smartphones prachtig weer te geven.

Bel

06 15 42 9777

Kom langs

Bergstraat 23, Waalre

Huur ons in

info@webinweb.nl