Webshops

Online winkel

Een succesvolle online winkel begint met een goede structuur. Geen poespas maar heldere en duidelijke weg in het bestelproces. De focus gericht op de producten die je wilt verkopen. Van posters tot zwembaden, alles is mogelijk.

WooCommerce

Het open source pakket WooCommerce is onze basis voor succesvolle webwinkels. Gemakkelijk in gebruik en een ijzersterke motor onder de kap. Of het nu gaat over enkele of duizend producten; wij hebben het allemaal al gedaan.

Resultaat

Een zo hoog mogelijk resultaat behalen uit je webshop, wie wil dat nu niet. Dit gaat echter niet vanzelf. Alles moet kloppen. Van productpresentatie en voorraadbeheer tot bestellen, betalen en het verzenden van de producten.

Sunnytent

WEBSHOPS OP BASIS VAN WORDPRESS WOOCOMMERCE

 

VOORRAADBEHEER

Voorraadbeheer is een veel voorkomend probleem. Zeker bij hoge omloopsnelheden en een groot aantal SKU’s (Stock Keeping Units), kun je het overzicht makkelijk verliezen. De vraag ‘Weet u wat de actuele voorraad is van product X’ is dan ineens een logische vraag geworden die soms lastig te beantwoorden is.
WooCommerce heeft standaard een overzichtelijk voorraadsysteem. Daarmee geef je de klant direct informatie over de beschikbare voorraad en hoef je geen ‘nee’ te verkopen.

BETALINGSPROVIDERS

U verkoopt producten online. Dit betekent dat uw klanten direct de bestelde producten kunnen afrekenen. Hiervoor is een betrouwbare betaalprovider noodzakelijk.
Een betaalprovider die alle gewenste betaalmethodes kan aanbieden, tegen zo laag mogelijke kosten. WebinWeb Design kan u hierbij adviseren, ook als het gaat om internationaal betalingsverkeer.

MEERTALIG

Met een webwinkel ben je niet gebonden aan een regio, je kunt zelfs richten op doelgroepen in het buitenland. Door de webshop meertalig aan te bieden maak je het marktgebied en omzetpotentieel aanzienlijk groter. WebinWeb Design heeft ruime ervaring in de ontwikkeling van meertalige webwinkels.

AUTOMATISCH FACTUREREN

Ook voor online aankopen is een factuur van belang. Door een factuurmodule te integreren in de webshop kunnen facturen voor de betreffende bestellingen automatisch gegenereerd worden. Zodra een bestelling is geaccordeerd verstuurd het systeem de factuur per mail. Netjes opgemaakt in je eigen huisstijl. Makkelijker kan het niet niet.

PAKBONBEHEER

Vaak een vergeten onderdeel onder de Nederlandse webwinkeliers, de pakbonnen. gelukkig hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Met een muisklik print je de pakbon van een order en voegt deze toe bij de bestelling.

Bel

06 15 42 9777

Kom langs

Bergstraat 23, Waalre

Huur ons in

info@webinweb.nl